Декорация - Debut Agency
Екипът на Сватбена агенция „Debut” се състои от сватбени консултанти, флористи и дизайнери с богат опит в организирането на сватби и други събития.
сватбена агенция, сватбени агенции, сватбени агенции софия, сватба, организиране на сватба, сватбено тържество, организиране на сватбено тържество, годишнина от сватба, ергенско парти, предложение за брак, сватбен консултант, сватбен агент, сватбена декорация, идеи за сватбена декорация, сватбена украса, идеи за сватбена украса, сватбени покани
15669
page-template-default,page,page-id-15669,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Декорация

Декорацията е неизменна част от идентичността на едно събитие.

 

Независимо от формата, всеки един детайл трябва да бъде добре прецизиран и тематично издържан.
Бохо декорът все повече навлиза като стил, наблягайки на естествени и органични материали. Boho Chic е вдъхновен от различни етноси и култури, преплетен със съвременен и модерен дизайн.

 

„Бохо декорацията е нашата страст и всичко свързано с красота и естетика“!

 

Въодушевени от вълшебството и романтиката, която носи тази култура, създаваме с лекота декорацията на нашите събития, избягвайки от границите и експериментирайки с цветове и смели комбинации.


 

Разгледайте част от нашите проекти ТУК