Обратни връзки от клиенти - Debut Agency
17220
page-template-default,page,page-id-17220,page-child,parent-pageid-15655,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Обратни връзки от клиенти

Мила и Ничо

Искаме да благодарим на страхотния екип на Сватбена агенция „Debut“ за това, че превърнахте нашия сватбен ден в една приказка. Благодарим ви за старанието, за професионализма, прекрасната декорация и най-вече за отношението. Не спирайте да работите с този ентусиазъм и отдаденост. Вие сте страхотни! Да се работи с Вас е удоволствие и на всеки, на който му предстои такова събитие, може да се чувства сигурен във Вашите ръце!

 

 

Семейство Кендашки

Невероятен професионализъм! Организация от най-високо ниво!!! Благодарим на целия екип за перфектно проведеното събитие и възхищението ,което оставихте у всички! До нови срещи!

 

 

Доби

Благодаря много за всичко, благодаря за това, че спомогнахте празника ни да бъде красива приказка. Благодаря за бързата реакция, коректност и мило отношение. Вие сте номер 1!!!

 

 

Илона

Искам да благодаря за всичко, което направихте за нас.  Без вас нямаше да е толкова хубаво. Всичко беше толква добре направено и пипнато, че ми се иска пак да го направим 🙂 Вас няма кой да ви бутне, дори и времето. Пожелавам ви да имате много, много клиенти и все успешни събития, защото такива като вас са рядкост, да не кажа единици.

 

 

Сияна

Дани, искам пак да ти благодарим за невероятната декорация!

Направи празника ни вълшебен!

Хората бяха зашеметени от обстановката!

Всичко изглеждаше повече от прекрасно!!!

 

 

Ники

Страхотно се справихте! Супер стеее! Невероятно, надхвърлихте представите ни, благодарим ви!!!

 

 

Марти

Благодарим за организацията и декорацията на нашата зимна приказка, която вие момичета направихте реалност!

Направихте ни безкрайно щастливи!