Бутикови сватбени аксесоари - Debut Agency
17071
page-template-default,page,page-id-17071,page-child,parent-pageid-16747,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Бутикови сватбени аксесоари

Forget-Me-Not са бутикови аксесоари изработени с две ръце и голямо сърце. Kрасотата е в това да бъдеш различен и затова всеки един аксесоар е неповторим и уникален точно като човека, който ще го носи.

 

Казвам се Емилия – по професия графичен дизайнер, по призвание майка, а дълбоко в себе си – мечтател. Брандът Forget-Me-Not е моят житейски проект, който открих случайно, но ме запали толкова силно, че му се посветих напълно.

 

 

 

 

Идеята за Forget-Me-Not ме сполетя, докато се подготвях за лятната ни семейна ваканция и реших да направя за мен и двете ми дъщери венци за коса с цветя за разходките по плажа. Последваха поръчки от приятели, клиенти и за няколко месеца изработих стотици цветни и разнообразни венци. Те ми помогнаха да повярвам в мечтата си и така малко като на шега и без големи очаквания започна историята на Forget-Me-Not…

 

Колекциите са вдъхновени от вълшебните места и хора, които срещам по пътя си, както и всичко останало, което прави света около нас по-красив. Използвам висококачествени материали с гарантиран произход. Подбирам всяко листенце, полускъпоценен камък, речна перла и мънисто с фантазия, изключителна прецизност и отношение към детайла и комбинирам всичко това в уникално бижу, което да подчертае вашата индивидуалност и стил.

 

Forget-Me-Not ще преобрази обикновения ден в приказен миг, а специалния повод – във вълшебен празник.

 

Добре дошли в цветната приказка на Forget-Me-Not!